logo Spoorzone Tilburg Spoorzone Tilburg

Nieuwsin
de
Spoorzone

Extra priklocatie in de Koepelhal

24 december 2021
De Koepelhal gezien vanaf de Burgemeester Brokxlaan

De GGD Hart van Brabant schaalt het vaccineren in Tilburg fors op en opent maandag 27 december een extra priklocatie in de Koepelhal in de Spoorzone. Aan het begin van 2022 wordt hier ook in de avonduren geprikt.

Met de Koepelhal erbij, zijn er in het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant 9 plekken waar mensen hun prik kunnen halen. Dat betekent voor inwoners van de regio dat ze binnen 30 minuten bij een vaccinatielocatie kunnen zijn. In Tilburg kunnen mensen ook nog steeds terecht in het Willem II stadion voor hun boosterprik. 

Parkeren in parkeergarage Tivoli

Bezoekers van de vaccinatielocatie in de Koepelhal kunnen parkeren in parkeergarage 013 Tivoli. Hiervoor is het parkeren tijdelijk gratis tijdens de eerste 1,5 uur gratis. Via borden worden mensen naar de parkeergarage en de Koepelhal verwezen. 

De locatie opent maandag 27 december is dagelijks open van 09:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf maandag 3 januari is de locatie dagelijks open van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Hulp bij inplannen afspraak

GGD roept iedereen op om zo veel mogelijk online, via het digitale portaal, een afspraak in te plannen voor een boosterprik. Dit gaat sneller dan bellen en voorkomt dat het callcenter slecht bereikbaar wordt. Wie zelf niet digitaal vaardig is, kan vanaf maandag 27 december hulp krijgen van de Gemeente Tilburg. In het Stadhuis, aan het Stadhuisplein 130 in Tilburg, staan tussen 09:00 uur en 17:00 uur mensen klaar die helpen bij het maken van de afspraak. Vergeet niet een eigen telefoon of tablet mee te nemen, waarop de DigiD-app staat.

Voor wie het liever zelf doet is er een handige film, die helpt bij het online maken van een afspraak.

Meer informatie over coronavaccinatie via de websites van de GGD Hart voor Brabant en Rijksoverheid.