logo Spoorzone Tilburg Spoorzone Tilburg

De weg vindenin
de
Spoorzone

De Spoorzone ligt in het centrum van Tilburg pal naast het centraal station en het busstation. Je bereikt het dus ook het makkelijkste met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Naast Station Tilburg zit de Spoorzone. Je komt er makkelijk met de trein en bus. Je reis plan je eenvoudig via 9292.nl

Fietsen

Kom je fietsend naar de Spoorzone? Zoek dan een parkeerplek die bij je bezoek past. 

In de Zwijsen garage, op het Burgemeester Stekelenburgplein en aan de Burgemeester Brokxlaan vind je gratis gemeentelijke stallingen. Deze stallingen zijn onbeheerd. 

Voor een kort bezoek aan de LocHal parkeer je je fiets snel in het blauwe vak naast de ingang aan de Burgemeester Brokxlaan. 

De NS twee stallingen zijn voor iedereen toegankelijk. Iedere eerste 24 uur parkeer je gratis. Vergeet je OV-kaart niet om mee in te checken. 
 

Auto en parkeren

In de Spoorzone zijn meerdere plekken waar je jouw auto kunt parkeren.

Parkeergarage Spoorzone Zwijsen ligt centraal in het gebied. In de Zwijsen garage kun je tot en met 31 december goedkoper parkeren in de weekenden (vrijdag t/m zondag): namelijk een dagtarief van 4 euro.

Op loopafstand van de Spoorzone vind je parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Ook zijn er parkeerplaatsen bij de Burgemeester Brokxlaan en op het NS-plein. 

Abonnementen

Voor bewoners en voor sommige bezoekers is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor Spoorzone via Parkeerbedrijf P1. Meer info over de mogelijkheden via tilburg.nl