logo Spoorzone Tilburg Spoorzone Tilburg

LocHalin
de
Spoorzone

LocHal

Vol verbazing loop jij de LocHal binnen. Overal in het hoge gebouw heb je zicht op de Spoorzone. In elke hoek vind je een lab of werkplek. In de grote bibliotheek huur jij jouw favoriete boeken. Experimenteer jij in een van de labs. Of werk jij een dagje bij Seats2Meet. 

Bezoek
de LocHal

Zien en doen

Kijk je ogen uit in de iconische LocHal en laat je inspireren. Online of offline, werk of privé, bijkletsen of bijspijkeren: alles loopt naadloos in elkaar over. De agenda staat vol met activiteiten voor jong en oud. Van ‘s morgens tot ‘s avonds staan de deuren open voor iedereen. 

Werken en vergaderen

De Tilburgse LocHal heeft 18 zalen en meer dan 300 werk- en studieplekken. Ontdek ze allemaal en maak van de LocHal jouw favoriete locatie.

Evenementenruimte huren

Jouw congres of symposium komt hier volledig tot zijn recht. De 18 zalen van de LocHal zijn sfeervol voor zowel kleine als grote groepen tot 300 gasten. 

Eten en drinken

Bij het stadscafé strijk je neer voor een kop koffie, een broodje of een andere kleine versnapering. Seats2meet biedt ook besloten lunchmogelijkheden voor wie gebruikmaakt van hun zalen en werkplekken.