Plan-tin
de
Spoorzone

Plan-t

Kantoorgebouw Plan-t is een dynamische ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties, midden in het hart van de inspirerende Tilburgse Spoorzone.

Flexibel en transparant

Met hoogwaardige, tijdloze architectuur en op een steenworp van het Centraal Station en de rondweg. Opvallend vanwege z’n open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn dan ook vanaf de start het uitgangspunt geweest. Dit maakt Plan-t geschikt voor uiteenlopende concepten. Naast een eigen plek, kunnen gebruikers ook beschikken over allerlei gezamenlijke voorzieningen. Zoals een restaurant, (ontvangst)receptie, sportfaciliteiten, vergader- en presentatieruimten.

Vestigen in
Plan-t

Duurzaam en flexibel kantoorconcept

De kantoren in Plan-t hebben een oppervlakte van 60 tot 1.500 vierkante meter. Je kunt er ook met de auto makkelijk komen. De ondergrondse parkeergarage heeft 42 plekken. Plan-t kreeg het BREAAM-certificaat. Het is daarmee ook een duurzaam gebouw. Bijkomend voordeel van een duurzaam gebouw zijn gereduceerde operationele kosten en een positieve bijdrage aan de productiviteit en gezondheid van gebruikers.