Koffie, lunch, bier en gezelligheidin
de
Spoorzone

Koffie en lunch

Smeer’m
Tijdens het ontdekken van de Spoorzone zin in iets lekkers? Strijk dan neer bij Smeer’m voor een kop koffie met een huisgebakken taartje of voor een goeie lunch. Het is ook mogelijk om een broodje of tosti af te halen, zodat je geen tijd verliest tijdens het rondneuzen. 

Stoom 013
Stoom 013 is weer zo'n typisch leuk zaakje midden in de Spoorzone. In deze oude treinwagon kun je namelijk terecht voor koffies, likeuren, thee en koude dranken met wat lekkers.

StadsCafé LocHal
Even lunchen, weg van alle drukte? Of een bakkie doen bij de uitgebreide kranten- en tijdschriftencorner? Het kan in het StadsCafé in de LocHal.

Bagels&Beans
Een oase van rust waar je je even helemaal kan onttrekken aan de waan van alledag. Geniet van de belegde bagels om je vingers bij af te likken (en koffie om je kopje bij af te likken).

Monkey Coffee
De eerste echte donutshop van Nederland! Kom langs en proef ons eigen merk koffie, onze donuts, bagels en al het andere lekkers!

Bijzondere plekken

Loc Brewery
In 2014 zag de LOC Brewery het leven. Vier fanatieke vrienden met een passie voor bier zijn hier gestart met het maken van craft bier. Kom de nieuwe locatie bewonderen en drink een biertje naast de brouwketel.  

De Boemel
Theater de Boemel geeft het hele jaar door een festival- en theatersfeer aan de Spoorzone mee. Hier is altijd iedereen welkom om zich te amuseren met muziek en theater. Laat je eens verrassen en neem een kijkje!

Club Smederij
Club Smederij is een waar pareltje binnen de Spoorzone. Voorheen was dit nog een standplaats voor treinmotoren, nu vinden hier geregeld een aantal grote evenementen plaats. Dit is een broedplaats vol passie, creativiteit en vooral plezier.

Restaurants

RAW
Restaurant RAW staat voor Restaurant Altijd Welkom. Dit wordt ook direct duidelijk wanneer je binnenloopt in het industriële pand. De atmosfeer is fijn en de mensen eveneens. Hier kun je terecht voor je lunch, borrel of diner.

Mood Tilburg
Asian en French cuisine, klassieke uitstraling met een persoonlijk karakter. Mood by Eveline Wu combineert een modern en trendy interieur met een voortreffelijke internationale keuken. Zowel voor lunch als diner zit je goed bij Mood.

Gourmet Market – Central Station
Eten en drinken in een van de meest bijzondere gebouwen van de Spoorzone. Ontdek de culinaire hoogstandjes van maar liefst veertien verschillende keukens onder één dak.

De Houtloods
Bij De Houtloods in Tilburg ervaar je een unieke culinaire reis. De locatie is van de buitenkant even speciaal als de binnenkant. De keuken is centraal in het gebouw geplaatst, zodat je direct ziet wat en hoe iets bereid wordt.

De Wagon
Bij Eetbar De Wagon kom je terecht in een spoor van creativiteit, beleving en smaak. Naar eigen zeggen is De Wagon het brutale broertje van De Houtloods. De Wagon zit op een unieke locatie. Het is namelijk een rijtuig uit 1930. De plek om te ontsporen!