Dag van de Spoorzonein
de
Spoorzone

Op zondag 4 juni 2023 is het tijd voor de Dag van de Spoorzone Tilburg!

Samen met ondernemers en de gemeente reis je deze dag door de Spoorzone. Ondernemers en de gemeente laten zien wat Spoorzone Tilburg te bieden heeft en hoe het gebied zich de komende jaren nog ontwikkelt. Een dag met gratis rondleidingen, vele activiteiten en gezelligheid voor jong en oud.

Hoe ziet jouw Dag van de Spoorzone er uit?

Check het programma! 

Praktische info

Bereikbaarheid

Kom met het openbaar vervoer of de fiets. Je fiets kun je stallen in de nieuwe parkeergarage Zwijsen of bij de fietsenstallingen bij het station. Het stallen bij de NS stallingen kan met een OV kaart. 

Informatiepunten

In de Spoorzone zijn twee informatiepunten met plattegronden van de Dag van de Spoorzone. Hier kunt u ook de speurtocht en de prijsvraag ophalen. De twee infopunten zijn te vinden bij de LocHal en Finch Building (houten gebouw aan Brokxlaan)

Op meerdere locaties in de Spoorzone zijn toiletten. Onder andere bij de de LocHal en de Hall of Fame is een toilet en een invalidentoilet.

Reserveren rondleidingen

Bij sommige activiteiten en rondleidingen is het noodzakelijk om te reserveren. Op de programma-pagina staat aangegegeven hoe dit kan. 

Reserveren lunch en diner

Wilt u lunchen of dineren op de Dag van de Spoorzone, maak een reservering als u zeker wilt zijn van een tafel. Inspiratie nodig? Meer info over de horeca in de Spoorzone 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Check dan alvast in via dit formulier.